1 | مقایسه تغییرات بار باکتریایی ماهی کفال پشت سبز کامل و شکم خالی طی نگهداری در یخ | فاطمه غنی کوویی,آی ناز خدانظری,اسحاق زمانی | نخستین همایش ملی علوم، صنایع دریایی و توسعه پایدار سواحل مکران | 1398/11/30 |
2 | بررسی تغییرات میزان تری متیل آمین و سولفیدریل کل ماهی گیش درخشان) Carangoidescoeruleopinnatus ( غوطهور شده در پوشش کیتوزان و نانوکیتوزان غنی شده با عصاره چای سبز.Cmellia sinensisL طی نگهداری در دمای یخچال 4 درجه سانتی گراد | حلیمه آلبوغبیش,آی ناز خدانظری | دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران | 1397/02/05 |
3 | بررسی میزان فلزات سنگین عضله ماهیان شوریده صیدشده از بندر خرمشهر | مریم همت,آی ناز خدانظری | دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران | 1397/02/05 |
4 | بررسی تاثیر بسته بندی تحت خلاء، فیلم و پوشش خوراکی کیتوزان بر ارزیابی حسی فیله های خام ماهی شعری معمولی (Lethrinus nebulosus) نگهداری شده در یخچال | مژگان کریمی رضااباد,آی ناز خدانظری,سید مهدی حسینی | اولین کنگره ملی بهداشت و سلامت غذا | 1396/02/13 |
5 | تاثیر روش های مختلف پخت بر تغییرات غلظت کلسترول در ماهی آمور | سارا گل گلی پور ,آی ناز خدانظری,کمال غانمی | دومین همایش ملی توسعه پایدار دریا محور | 1395/11/06 |
6 | تاثیر عصاره چای سبز بر بار باکتریایی کل فیله ماهی شوریده (Otolithes ruber) نگهداری شده در یخ | راضیه لطفی,آی ناز خدانظری | نخستین همایش ملی گیاهان دارویی معطر و ادویه ای | 1395/02/01 |
7 | تاثیر روش های مختلف پخت بر روی میزان کلسترول ماهی هامور Epinephelus coioides | زهرا مومن زاده,آی ناز خدانظری,کمال غانمی | بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران | 1394/08/20 |
8 | تغییرات باکتریایی میگوی سفید سرتیز نگهداری شده با عصاره چای سبز و بسته بندی تحت خلاء در دمای 4 درجه سانتی گراد | سید رضا شبر,آی ناز خدانظری | اولین همایش ملی آبزی پروری نوین چالش ها و فرصت ها | 1393/07/30 |
9 | تاثیر بسته بندی تحت خلاء بر خواص حسی ماهی قباد (Scomberomorus guttatus) طی نگهداری در یخچال | فاطمه خدری,آی ناز خدانظری | نخستین همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی | 1393/04/25 |
10 | تاثیر عصاره چای سبز و بسته بندی تحت خلاء بر تغییرات ملانوسیس میگوی سفید سرتیزMetapenaeus affinis طی نگهداری در یخچال | سید رضا شبر,آی ناز خدانظری | نخستین همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی | 1393/04/25 |
11 | بررسی خصوصیات تغذیه ای پودر ماهی کیلکا آنچوی طی 14 روز فرایند تخمیر با باکتری Lactobacillus plantarum | آی ناز خدانظری,عبدالمجید حاجی مرادلو,رسول قربانی | دومین همایش ملی شیلات و آبزیان ایران | 1392/12/07 |
12 | Effect of edible chitosan coatings incorporated with alcoholic extract of propolis on physicochemical, microbial and sensory properties of Japanese threadfin bream fish (Nemipterus japonicus) | زینب عبادی,آی ناز خدانظری,سید مهدی حسینی,نسیم زنگوئی | 4th International Congress of Fisheries and Aquatic Research (ICFAR) | 1399/08/28 |
13 | Effect of edible Fish gelatin coatings incorporated with ethanolic propolis extract on physicochemical, microbial and sensory properties of fish fillet (saurida tumbil) during storage at refrigerator | الهام نسیان پور ,آی ناز خدانظری,سید مهدی حسینی | 5th International Conference on Researches in Sciences and Engineering and 2nd International Congerss of Civil, Architecture and Urbanism in Asia | 1399/05/16 |