Papers in Conferences
- 1. فاطمه غنی کوویی,آی ناز خدانظری,اسحاق زمانی،مقایسه تغییرات بار باکتریایی ماهی کفال پشت سبز کامل و شکم خالی طی نگهداری در یخ،نخستین همایش ملی علوم، صنایع دریایی و توسعه پایدار سواحل مکران،۱۳۹۸/۱۱/۳۰.
- 2. حلیمه آلبوغبیش,آی ناز خدانظری،بررسی تغییرات میزان تری متیل آمین و سولفیدریل کل ماهی گیش درخشان) Carangoidescoeruleopinnatus ( غوطهور شده در پوشش کیتوزان و نانوکیتوزان غنی شده با عصاره چای سبز.Cmellia sinensisL طی نگهداری در دمای یخچال ۴ درجه سانتی گراد،دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران،۱۳۹۷/۰۲/۰۵.
- 3. مریم همت,آی ناز خدانظری،بررسی میزان فلزات سنگین عضله ماهیان شوریده صیدشده از بندر خرمشهر،دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران،۱۳۹۷/۰۲/۰۵.
- 4. مژگان کریمی رضااباد,آی ناز خدانظری,سید مهدی حسینی،بررسی تاثیر بسته بندی تحت خلاء، فیلم و پوشش خوراکی کیتوزان بر ارزیابی حسی فیله های خام ماهی شعری معمولی (Lethrinus nebulosus) نگهداری شده در یخچال،اولین کنگره ملی بهداشت و سلامت غذا،۱۳۹۶/۰۲/۱۳.
- 5. سارا گل گلی پور ,آی ناز خدانظری,کمال غانمی،تاثیر روش های مختلف پخت بر تغییرات غلظت کلسترول در ماهی آمور،دومین همایش ملی توسعه پایدار دریا محور،۱۳۹۵/۱۱/۰۶.
- 6. راضیه لطفی,آی ناز خدانظری،تاثیر عصاره چای سبز بر بار باکتریایی کل فیله ماهی شوریده (Otolithes ruber) نگهداری شده در یخ،نخستین همایش ملی گیاهان دارویی معطر و ادویه ای،۱۳۹۵/۰۲/۰۱.
- 7. زهرا مومن زاده,آی ناز خدانظری,کمال غانمی،تاثیر روش های مختلف پخت بر روی میزان کلسترول ماهی هامور Epinephelus coioides،بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران،۱۳۹۴/۰۸/۲۰.
- 8. سید رضا شبر,آی ناز خدانظری،تغییرات باکتریایی میگوی سفید سرتیز نگهداری شده با عصاره چای سبز و بسته بندی تحت خلاء در دمای ۴ درجه سانتی گراد،اولین همایش ملی آبزی پروری نوین چالش ها و فرصت ها،۱۳۹۳/۰۷/۳۰.
- 9. فاطمه خدری,آی ناز خدانظری،تاثیر بسته بندی تحت خلاء بر خواص حسی ماهی قباد (Scomberomorus guttatus) طی نگهداری در یخچال،نخستین همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی،۱۳۹۳/۰۴/۲۵.
- 10. سید رضا شبر,آی ناز خدانظری،تاثیر عصاره چای سبز و بسته بندی تحت خلاء بر تغییرات ملانوسیس میگوی سفید سرتیزMetapenaeus affinis طی نگهداری در یخچال،نخستین همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی،۱۳۹۳/۰۴/۲۵.
- 11. آی ناز خدانظری,عبدالمجید حاجی مرادلو,رسول قربانی،بررسی خصوصیات تغذیه ای پودر ماهی کیلکا آنچوی طی ۱۴ روز فرایند تخمیر با باکتری Lactobacillus plantarum،دومین همایش ملی شیلات و آبزیان ایران،۱۳۹۲/۱۲/۰۷.
- 12. زینب عبادی,آی ناز خدانظری,سید مهدی حسینی,نسیم زنگوئی ,Effect of edible chitosan coatings incorporated with alcoholic extract of propolis on physicochemical, microbial and sensory properties of Japanese threadfin bream fish (Nemipterus japonicus) ,4th International Congress of Fisheries and Aquatic Research (ICFAR) ,1399/08/28.
- 13. الهام نسیان پور ,آی ناز خدانظری,سید مهدی حسینی ,Effect of edible Fish gelatin coatings incorporated with ethanolic propolis extract on physicochemical, microbial and sensory properties of fish fillet (saurida tumbil) during storage at refrigerator ,5th International Conference on Researches in Sciences and Engineering and 2nd International Congerss of Civil, Architecture and Urbanism in Asia ,1399/05/16.
Showing 1-13 of 13 items.