Papers in Journals
- 1. حنان آلبوخنفر، ابراهیم رجب زاده قطرمی و آیناز خدانظری،تاثیر پیش پخت و پخت بر پارامترهای کیفی و حسی میگوی پا سفید غربی پرورشی (Litopenaeus vannamei) با پوست و بدون پوست در شرایط نگهداری،مجله علوم و فنون دریایی،۱۴۰۰.
- 2. ثریا صالحی ، آی ناز خدانظری و اسحاق زمانی،تخمین مدت ماندگاری و ارتباط همبستگی خواص کیفی میگوی سفید سرتیز Metapenaeus affinis پوست کنی شده طی سردسازی،پژوهش های صنایع غذایی،۱۳۹۹.
- 3. محمد خسروی زاده ، آی ناز خدانظری ، وحید زارعی،تاثیر روش های مختلف کشتار (خفگی و صید الکتریکی) بر خواص کیفی گوشت ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخ،مجله علوم و فنون دریایی،۱۳۹۹.
- 4. ثریا صالحی ، آی ناز خدانظری و اسحاق زمانی،مقایسه تغییرات کیفی میگوی با پوست طی نگهداری شده در یخ و یخچال،مجله علمی شیلات ایران،۱۳۹۹.
- 5. آی ناز خدانظری ، عبدالمجید حاجی مرادلو ، رسول قربانی،جایگزینی پودر ماهی با درصدهای مختلف سیلاژ تخمیری حاصل از پودر ماهی کیلکا آنچوی بر فاکتور رشد و قابلیت هضم پروتئین خوراک قزل آلای رنگین کمان،مجله علمی شیلات ایران،۱۳۹۹.
- 6. فاطمه غنی کوویی ، آی ناز خدانظری، اسحاق زمانی،کاربرد روش شاخص کیفی برای تعیین مدت زمان نگهداری ماهی کفال پشت سبز شکم خالی نگهداری شده در یخ،مجله علمی شیلات ایران،۱۳۹۹.
- 7. مژگان کریمی رضاآباد، آی ناز خدانظری، سید مهدی حسینی،تاثیر فیلم و پوشش کیتوزان با بستهبندی تحت خلاء بر کیفیت فیلههای ماهی شعری معمولی (Lethrinus nebulosus) نگهداری شده در دمای ºC۴،پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران،۱۳۹۸.
- 8. حلیمه آلبوغبیش، آی ناز خدانظری،مقایسه تاثیر پوششهای کیتوزان و نانوکیتوزان غنی شده با عصاره چای سبز بر کیفیت ماهی گیش درخشان طی نگهداری در یخچال،مجله علمی شیلات ایران،۱۳۹۸.
- 9. زهرا مومن زاده ، آی ناز خدانظری، کمال غانمی،تاثیر سرخ کردن فیله هامور معمولی (Epinephelus coioides) با روغنهای مختلف گیاهی (روغن زیتون، روغن ذرت و روغن هسته انگور) بر پروفایل اسید چرب، مواد معدنی و ویتامین ها،مجله علمی شیلات ایران،۱۳۹۸.
- 10. سارا گل گلی پور ، آی ناز خدانظری و کمال غانمی،تاثیر سرخ شدن در روغن های گیاهی شامل روغن زیتون، روغن ذرت و روغن هسته انگور بر پروفایل اسید چرب، اکسیداسیون چربی و خواص حسی فیله ماهی آمور در مقایسه با ماهی خام،پژوهش های صنایع غذایی،۱۳۹۸.
- 11. آی ناز خدانظری ، نگین سلامات،تاثیر نگهداری در یخچال دمای ۴ درجه سانتی گراد بر ساختار بافتی و خواص کیفی فیله ماهی سرخوی حرا ° Lutjanus argentimaculatus،مجله علوم و فنون دریایی،۱۳۹۸.
- 12. میلاد احمدی شلحه ، آی ناز خدانظری ، سید مهدی حسینی،ارزیابی کیفیت گوشت ماهی شانک مخطط نگهداری شده در یخچال با استفاده از روش شاخص کیفی،اقیانوس شناسی،۱۳۹۸.
- 13. لیدا نوبخت ، آی ناز خدانظری ، سید مهدی حسینیو سهیلا مطرودی،تاثیر سدیم تری پلی فسفات و تتراسدیم پیروفسفات بر خواص میکروبی، فیزیکوشیمیایی و ارزیابی حسی ماهی پنجزاری راه راه Aurigequula fasciata طی نگهداری در یخچال،تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک،۱۳۹۸.
- 14. آی ناز خدانظری ، عبدالمجید حاجی مرادلو ، رسول قربانی،ارزیابی مقایسه ای سه روش تخمیر زیستی با ماده زمینه جامد بر ارزش تغذیه ای و فعالیت آنزیمی ماهی کیلکا آنچوی،مجله علوم و فنون دریایی،۱۳۹۷.
- 15. جواهر ساکی ، آی ناز خدانظری، سیدمهدی حسینی،تاثیر فیلم کیتوزان-ژلاتین همراه با عصاره پوست انار بر خصوصیات کیفی ماهی شوریده بلانگر Johnius belangerii نگهداری شده در دمای ۴ درجه سانتی گراد،تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک،۱۳۹۷.
- 16. لیدا نوبخت ، آی ناز خدانظری ، سید مهدی حسینیو سهیلا مطرودی،تاثیر بسته بندی تحت خلاء بر خواص کیفی ماهی پنجزاری راه راه fasciata Aurigequula نگهداری شده در یخچال،پژوهش های صنایع غذایی،۱۳۹۷.
- 17. آی ناز خدانظری، پرستو پورعاشوری،تغییرات شیمیایی، میکروبی و حسی ماهی شوریده Otolithes ruber کامل و شکم خالی طی نگهداری در یخ،تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک،۱۳۹۶.
- 18. جواهر ساکی ، آی ناز خدانظری، سیدمهدی حسینی،تأثیر پوشش و فیلم مخلوط خوراکی کیتوزان ژلاتین بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی،میکروبی و حسی ماهی شوریده بلانگر نگهداری شده در یخچال،نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی،۱۳۹۶.
- 19. مژگان کریمی رضاآباد، آی ناز خدانظری، سید مهدی حسینی،تاثیر مقایسه ای لفاف و پوشش خوراکی کیتوزان بر خواص کیفی ماهی شعری معمولی Lethrinus nebulosus طی نگهداری دریخچال،تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک،۱۳۹۶.
- 20. سارا گل گلی پور ، آی ناز خدانظری و کمال غانمی،تاثیر روش های مختلف پخت بر تغییرات اسیدهای چرب آزاد، تیوباربیتوریک اسید، فلزات سنگین )نیکل، کروم، کبالت، کادمیوم، سرب( و خواص حسی ماهی آمور،نشریه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران،۱۳۹۵.
Showing 1-20 of 39 items.